Prova appen helt utan kostnad i 7 dagar 

Projekthantering

Att ha bra koll på sitt företags projekt är A och O. Korrekt ifylld och väl uppdaterad information betalar sig alltid i längden. Med 1Time fyller du enkelt i användbar information på dina projekt så som beställare, levereransadress, arbetsledare osv.

En annan mycket användbar finess är att du kan granska projekt bakåt i tiden. Låt säga att du får en förfrågan på att bygga en friggebod med sedumtak. Med hjälp av 1Time kan du granska ett liknande projekt som du gjorde för flera år sedan för att få en uppskattning av ungefär hur mycket extra tid det där grästaket tog att lägga.


Med 1Time får du ett system som är kraftfullt nog att hantera de parametrar och innehåll som en tidrapport förväntas innehålla. Samtidigt är systemet mycket enkelt och användarvänligt för dig och dina anställda. En röd tråd genom hela systemet är att de anställda använder sina mobiltelefoner som verktyg och administratörerna använder datorn. Detsamma gäller för själva tidrapporteringen.

Läs mer nedan om hur projektmodulen i mobilversionen kan hjälpa dina anställda på fältet.


Håll koll på företagets projekt via mobilen

Projektmodulen finns även i mobilversionen. Med mobilen håller du enkelt koll på ett projekts leveransadress, märkning, telefonnummer till beställare osv.

Du kan ge dina anställda olika behörigheter. En av behörigheterna är att de själva får möjlighet att skapa nya projekt direkt via sin mobiltelefon ute på fältet.

KONTAKTA OSS
FÖR ATT PRATA TIDRAPPORTERING

Kontakta oss

010-10 11 580