• image

    Personlig service.
    För det mindre företaget.

    1Time är framtaget för att ge mindre byggfirmor ett prisvärt och effektivt system för tidrapportering, personalliggare, fakturaunderlag, löneunderlag och projekthantering.

    Ge dig själv och ditt hantverksföretag ett försprång med hjälp av Sveriges enklaste verktyg för tidrapportering och projekthantering. 

Prova appen helt utan kostnad i 7 dagar 

Om oss

granska registrerade tider1 320x3201Vi som driver 1Time är Henrik van Turnhout och Stefan Ekmark. Vi har tagit fram 1Time.se för att göra livet lättare för mindre bygg- och hantverksfirmor.

Tanken på ett rapportsystem som skall vara lätt att använda både för de som jobbar på fältet och för de som jobbar med administrationen i mindre hantverksföretag, kom när Henrik själv jobbade i ett mindre hantverksföretag i Kungsbacka. 2013 byggde vi systemet ITimemanager.se som även är namnet på vårt bolag som även driver 1Time.se. Det systemet har vi sedan vidareutvecklat till något som vi känner stor stolthet över. 

1Time.se är idag ett system som är resultatet av flera års utveckling och testande i tidigare versioner. Idag 160916, har vi drygt 200 företag som arbetar antingen med tidrapportering eller den elektroniska personalliggaren. Ibland med bägge två. Vi får nog säga att det har gått över förväntan. Våra kunder verkar vara mycket nöjda och vi får i princip aldrig in klagomål. Däremot får vi in synpunkter på möjliga förbättringar till systemet. Något som vi är mycket lyhörda för och oftast jobbar in i systemet direkt. Vi bygger ju själva vår webb.

Vi anser att de som jobbar i det ute på fältet med vårt system lättast kan avgöra vad som behövs och vad som fungerar.

Vår övertygelse är att bäst resultat uppnås genom att kombinera enkelhet med funktion.

Vårt uppdrag är att förse mindre bygg- och hantverksföretag med ett rapportverktyg som förenklar deras vardag.

Vi lovar att alltid sätta personlig service, tillgänglighet och kvalitet i det främsta rummet. 

Vi vill att du som användare på ett lätt sätt skall kunna komma igång med systemet och lägga så lite tid som möjligt på frågor kring hur och varför. Därför finns vi tillgängliga för dig i stort sett närsomhelst. Vill du bli uppringd på helger eller kvällar så maila oss bara ditt telefonnr och när du vill bli kontaktad så ringer vi dig. Eller ring oss direkt.

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel 010 101 15 80

Varm välkomna att testa vårt system. Vi vill verkligen ha dig som kund.

 

Stefan  & Henrik.

 

Nytt i 1Time

2016-05-29

Utgiftsmodul

Nu är utgiftsmodulen kraftigt utökad. Utgifter fungerar nu på samma sätt som tidrapporten och kan skrivas ut, markeras som fakturerad osv. Du lägger till utgifter via mobilen eller inne på respektive projekt via datorn. Du kan även spara utgifter som du använder ofta, exempelvis ”Hyra av kärra, 550 kr”. Detta gör du via ”Sparade utgifter” under Inställningar i datorversionen. För att sammanställa utgifter över ett visst projekt så går du in på projektet i datorversionen och klickar på fliken ”Utgifter”.

2016-05-17

Automatisk utstämpling från personalliggaren

Nu har vi lagt till stöd för administratör/behörig personal att lägga till en tid för automatisk utstämpling ur Byggliggaren (den elektroniska personalliggaren). Du ställer in detta för respektive Byggliggare genom att klicka på ”Hantera/exportera Byggliggare” i listan med egna Byggliggare.

2016-04-05

Dela ut Byggliggare och lägg till UE via mobilen

Nu har vi lagt till stöd för administratör/behörig personal att lägga till nya underentreprenörer till delade Byggliggare via mobilen. Man kan nu även granska och hantera sina olika Byggliggare via mobilen.

2016-04-04

Lägg till ny användare via mobilen

Nu har vi lagt till stöd för administratör/behörig personal att skapa nya användare via mobilen. Gå in på ”Personal” via mobilen och klicka på ”Ny användare” högst upp till höger.

2016-03-29

Ny instämpling/närvaryvy för Byggliggare på iPad/dator på byggplatsen

För att underlätta vid in/utstämpling på Byggliggaren via en gemensam iPad eller dator ute på arbetsplatsen har vi nu skapat en ny vy för detta. Du hittar den nya vyn när du listar dina egna Byggliggare. Denna vyn öppnas i ett nytt fönster vilket gör att du kan stänga ner själva huvudfönstret på din dator så att dina anställda/UE inte kommer åt övrig information i din 1Time-inloggning.

2016-03-29

Uppläggning av UE vid delad Byggliggare

Nu lägger du enkelt själv upp konton för dina UE som inte redan har 1Time. Dina UE kan alltså börja rapportera i din delade Byggliggare direkt när du lagt till dem.

2016-02-13

Stämpla i Byggliggaren och den vanliga tidsredovisningen samtidigt

Vid utstämpling från Byggliggaren får användaren nu möjlighet att även spara stämplingen i företagets ordinarie tidsredovisning. Detta gör att användarna slipper stämpla / rapportera tid på två olika ställen ifall man vill använda både personalliggaren och den vanliga tidsredovisningen på sina projekt.

2016-02-11

ÄTA – För godkännande av kund

1Time är nu utrustad med en ÄTA-modul där kunden kan godkänna påbörjandet av arbetet via sin email eller sms. Du lägger till ÄTA-arbeten under respektive projekt. Kunden får sedan en länk via mail eller sms där han med ett klick kan godkänna arbetet. Du kan även bifoga dokument och bilder från projektet till din ÄTA. Det bästa av allt är du även kan skapa ÄTOR via mobilen direkt på byggplatsen.

2016-02-09

Dokument & filer till projekt

Nu kan du enkelt ladda upp och dela filer och dokument så som ritningar, kontrakt och bilder på projektnivå. Det går även att ta kort med mobilen och ladda upp till respektive projekt. Funktionen hittas på respektive projekt under fliken filer & dokument. I mobilen återfinns funktionen högst upp till höger när du är inne på ett projekt.

2016-02-03

Skapa offerter via 1Time

Nu skapar du enkelt dina offerter via 1Time. Offertmodulen har stöd för det nya ROT-avdraget. För att få med ditt företags logotyp på offerterna så laddar du upp en logotyp under Inställningar/Mitt företag i huvudmenyn.

2016-01-27

Användare med enbart mobilåtkomst

Vid uppläggning av ny användare får man nu välja ifall användaren skall komma åt systemet från både datorn och mobilen, eller enbart via mobilen.

Prova appen helt utan kostnad i 7 dagar 

Kontakta oss

010-101 15 80