• image

    Personlig service.
    För det mindre företaget.

    1Time är framtaget för att ge mindre byggfirmor ett prisvärt och effektivt system för tidrapportering, personalliggare, fakturaunderlag, löneunderlag och projekthantering.

    Ge dig själv och ditt hantverksföretag ett försprång med hjälp av Sveriges enklaste verktyg för tidrapportering och projekthantering. 

Prova appen helt utan kostnad i 7 dagar 

Om oss

granska registrerade tider1 320x3201Vi har tagit fram 1Time.se för att göra livet lättare för mindre bygg- och hantverksfirmor.

Tanken på ett rapportsystem som skall vara lätt att använda både för de som jobbar på fältet och för de som jobbar med administrationen i mindre hantverksföretag, kom när Henrik själv jobbade i ett mindre hantverksföretag i Kungsbacka. 2013 byggde vi systemet ITimemanager.se som även är namnet på vårt bolag som även driver 1Time.se. Det systemet har vi sedan vidareutvecklat till något som vi känner stor stolthet över. 

1Time.se är idag ett system som är resultatet av flera års utveckling och testande i tidigare versioner. Vi har drygt 1000 företag som arbetar antingen med tidrapportering eller den elektroniska personalliggaren. Ibland med bägge två. Vi får nog säga att det har gått över förväntan. Våra kunder verkar vara mycket nöjda och vi får i princip aldrig in klagomål. Däremot får vi in synpunkter på möjliga förbättringar till systemet. Något som vi är mycket lyhörda för och oftast jobbar in i systemet direkt. Vi bygger ju själva vår webb.

Vi anser att de som jobbar i det ute på fältet med vårt system lättast kan avgöra vad som behövs och vad som fungerar.

Vår övertygelse är att bäst resultat uppnås genom att kombinera enkelhet med funktion.

Vårt uppdrag är att förse mindre bygg- och hantverksföretag med ett rapportverktyg som förenklar deras vardag.

Vi lovar att alltid sätta personlig service, tillgänglighet och kvalitet i det främsta rummet. 

Varm välkomna att testa vårt system!

 

KONTAKTA OSS
FÖR ATT PRATA TIDRAPPORTERING

Kontakta oss

010-10 11 580