Laddar

Smidig tidrapportering för konsulter via webb & mobil.

1Time konsult är till för mindre och medelstora konsultföretag som
exempelvis Juridikbyråer, Redovisningskonsulter och Revisorer.

Läs mer om tidrapportering för konsulterProva systemet gratis i 7 dagar!

Du är igång med provkontot på 30 sekunder.


Tidrapporteringssystem för konsulter

Med personlig support

Vi erbjuder konsultfirmor ett enkelt system för tidrapportering, projekthantering samt en smidig in- och utstämplingsfunktion.

Tillgängligt även utanför kontoret med 1Time tidrapportering app.

Du och dina anställda har tillgång till systemet 24/7 var ni än befinner er. På kontoret arbetar ni i vårat omtyckta webbgränssnitt - och på fältet eller ute hos kund arbetar ni i vår smidiga tidrapportering app.

De absolut viktigaste ledorden för oss på 1Time är personlig service, tillgänglighet och kvalitet. Vi vill erbjuda er en lösning som gör vardagen lättare för er, och samtidigt verkligen går att lita på när det gäller.

Med lång och gedigen erfarenhet från konsultbranschen har vi lyckats bygga ett system som verkligen fungerar och gör vardagen enklare för dig som driver eller arbetar som konsult.

tidredovisningssystem tidrapportering konsult

Hur går det till?

Att använda 1Time är enkelt, och det kommer det alltid att vara. Vi är bäst på vad vi gör, och vi har gjort 1Time så intuitivt och smidigt som möjligt för att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst, istället för att slösa onödig tid på trasslig och tråkig administration. Nedan listas några av funktionerna i 1Time konsult.

In- och utstämpling

Du och dina användare kan enkelt stämpla in och ut på företagets pågående projekt. Vid stämplingar från appen så ges det även möjlighet att koppla GPS-position till stämplingen.

Efterhandsregistrering

Registrering av tid kan även göras efter arbetspassets slut. Välj enkelt det projekt du har arbetat på och ange tid och en notering för arbetspasset.

Underlag för faktura & lön

Underlag och rapporter ts enkelt fram för tider, utgifter och leverantörsfakturor. Du väljer sedan ifall du vill skriva ut dem, spara som PDF eller exportera till Excel.

Håll koll på projekten

Med 1Time Konsult får du stenkoll på företagets projekt. Arbetade tider, utgifter och leverantörsfakturor samlas på ett ställe och blir tillgängliga för respektive projekt.

Tidredovisning för konsulter
Priser

Betalning sker årsvis via faktura. Klicka här för att läsa våra villkor.

Provkonto 7 dgr

0 SEK /7 dgr

2-30 användare

Dator & app

Ingen startkostnad

Prova nu

Enmansföretag

599 SEK /mån

1 användare

Dator & app

Startkostnad 2499 SEK

Standard

899 SEK /mån

2-30 användare

Dator & app

Startkostnad 4999 SEK

Kontakta oss

För att prata tidrapportering


031-360 87 50

info@1time.se

Copyright © 2022 Odd Office AB - 031-360 87 50