Prova appen helt utan kostnad i 7 dagar 

Digital stämpelklocka

1Time har en digital stämpelklocka som på ett praktiskt och effektivt sätt loggar din personals arbetstimmar. Via 1Times app stämplar den anställde enkelt in när han eller hon kommer till jobbet, och ut när det är dags att gå hem igen. Den som vill registrera raster under dagen stämplar ut och in på samma sätt, och all arbetstid registreras och lagras i både användarens och arbetsgivarens app.

För den arbetsplats där stora delar av arbetstiden spenderas vid samma skrivbord kan det vara behändigt att även ha 1Time tillgängligt på personalens datorer. Med några enkla knapptryck kan den anställde stämpla in och ut även på en stationär eller bärbar dator. Om man föredrar att alla använder samma enhet är en bra lösning att ha en iPad monterad vid arbetsplatsens entré – samma app som laddas ner till mobilen fungerar självklart även till paddan.

Vid sjukdom eller annan typ av frånvaro kan den anställde på ett enkelt och smidigt sätt registrera både anledning till frånvaron och frånvarons längd. Som arbetsgivare får du en snabb och tydlig överblick på dina anställdas frånvaro respektive arbetade timmar. Aldrig förut har personalhantering varit så enkelt!

Kom igång med den digitala stämpelklockan

Att börja använda 1Time är både smidigt och billigt. Utan att behöva investera i någon dyr mjuk- eller hårdvara kommer du vara igång med 1Times system inom en halvtimme, och sedan direkt kunna dra nytta av dess fulla funktionalitet. Redan första dagen kan din personal börja registrera sina arbetstimmar via den digitala stämpelklockan, och du kommer omedelbart få en klar och tydlig översikt över ditt företags kostnader.digital stämpelklocka

Oavsett arbetsplatsens storlek och antal anställda kommer 1Time snabbt att bli en naturlig del av verksamheten, och varken du eller dina anställda kommer vilja klara er utan det. Att stämpla in och ut från arbetet har aldrig någonsin varit enklare än med 1Times digitala stämpelklocka.

KONTAKTA OSS
FÖR ATT PRATA TIDRAPPORTERING

Kontakta oss

010-10 11 580